Agar Zobrazit větší

Agar

128001

Nové

Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Používá se jako poleva s ovocem,možné je využití i na zeleninové aspiky. Návod: Na 300 ml vody dávkujeme 1 lžičku agaru, 5 – 10 lžiček cukru (25 – 50 g), možno přidat šťávu z citronu či ovoce. Smícháme, necháme 10 minut bobtnat, pak 15 minut vaříme. Podáváme po ztuhnutí.Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.

Více informací

43,00 Kč

Více informací

Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Používá se jako poleva s ovocem,
možné je využití i na zeleninové aspiky.

Návod: Na 300 ml vody dávkujeme 1 lžičku agaru, 5 – 10 lžiček cukru (25 – 50 g), možno přidat šťávu z citronu či ovoce. Smícháme, necháme 10 minut bobtnat, pak 15 minut vaříme. Podáváme po ztuhnutí.
Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Agar

Agar

Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Používá se jako poleva s ovocem,možné je využití i na zeleninové aspiky. Návod: Na 300 ml vody dávkujeme 1 lžičku agaru, 5 – 10 lžiček cukru (25 – 50 g), možno přidat šťávu z citronu či ovoce. Smícháme, necháme 10 minut bobtnat, pak 15 minut vaříme. Podáváme po ztuhnutí.Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.

Napsat recenzi